Αντλίες

Αντλίες

Εξειδικευμένες υπηρεσίες διάγνωσης και επισκευής όλων των τύπων αντλιών μεταφοράς ρευστών με ασυναγώνιστη ποιότητα.

Αντλίες

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στις επισκευές όλων των τύπων αντλιών μεταφοράς ρευστών, παραδίδοντας από τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες στον κλάδο, έχοντας κερδίσει έτσι την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας για πολλές δεκαετίες.

Δουλειά μας είναι η σωστή διάγνωση των βλαβών ώστε να επαναφέρουμε τη σωστή και μακροχρόνια λειτουργία των αντλιών που αναλαμβάνουμε.

Η κατασκευή των ανταλλακτικών γίνεται αποκλειστικά από την εταιρεία μας, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά και διασφαλίζοντας τη σωστή εφαρμογή για την κάθε αντλία που επισκευάζουμε.

Φθορές σε πρόσωπα επαφής και ολίσθησης του στροφείου η του κυρίου σώματος δεν αποτελούν ανεπανόρθωτο πρόβλημα.

Επισκευάζουμε τα φθαρμένα εξαρτήματα επαναφέροντας έτσι τις αρχικές τους διαστάσεις.

Με εφαρμογές εποξικής ρητίνης και πλαστικοποίησης, καλύπτουμε και προστατεύουμε τα σώματα και στροφεία των αντλιών από σπηλαιώσεις και διαβρώσεις που δημιουργούνται από τη χρόνια λειτουργία ενώ παράλληλα ενισχύεται η απόδοση τους σημαντικά.

Γνωρίζοντας την ανάγκη της άμεσης αποκατάστασης μετά από μια βλάβη η εταιρεία μας είναι διαθέσιμη για την επισκευή κάθε πιθανού προβλήματος στον καλύτερο δυνατό χρόνο.

Υπηρεσίες

Παρουσίαση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στον τομέα της επισκευής αντλιών.

Εάν ενδιαφέρεστε ή έχετε οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των στοιχείων στη σελίδα επικοινωνίας.

Επισκευή πολυβάθμιας αντλίας νερού εργοστασίου
Υπηρεσίες Στο Χώρο Σας

Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις νέων και μεταχειρισμένων αντλιών στις θέσεις λειτουργίας τους.

Επιπροσθέτως, παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης, επιθεώρησης και ανίχνευσης βλαβών σε αντλίες, όπως και σε επιστόμια ή ανεπίστροφες βαλβίδες που βρίσκονται στο κύκλωμα ροής του υγρού.

  • Τοποθέτηση - Μετατόπιση
  • Ευθυγράμμιση αντλίας - μοτέρ.
  • Εξάρμοση - αντικατάσταση ρουλεμάν 
  • Επιθεώρηση φωλιών ρουλεμάν και ανίχνευση βλαβών 
Αποσυναρμολόγηση αντλίας - pump dismantling
Αποσυναρμολόγηση - Συναρμολόγηση Αντλιών

Έχουμε την εμπειρία και τον εξοπλισμό για την αποσυναρμολόγηση κάθε τύπου αντλίας, όπως και την κατάλληλη τεχνογνωσία για την επίλυση κάθε είδους βλάβης.

Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνουμε να αποκαταστήσουμε τη σωστή και μακροχρόνια λειτουργία των αντλιών σας, σε γρήγορους χρόνους και ασυναγώνιστη ποιότητα.

Αμμοβολή αντλίας sandblasting pump
Αμμοβολή

Χρησιμοποιούμε υπηρεσίες αμμοβολής για τη σωστή και ακριβής διάγνωση όλων των βλαβών, καθώς και την εύρεσή τυχών σπηλαιώσεων η κρακ που μπορεί να υπάρχουν στα σώματα, στα στροφεία και στα υπόλοιπα εξαρτήματα της αντλίας.

Κατασκευη μπουσες - pump bush fabrication
Κατασκευές Μπουσών

Κατασκευάζουμε μπούσες συγκράτησης και ολίσθησης κεντρικών αξόνων από μη οξειδωτικά κατασκευαστικά υλικά, με στόχο τη διατήρηση της καλής τους κατάστασης και τη μακροχρόνια λειτουργία της αντλίας.

mouth rings fabrication
Κατασκευές Δαχτυλιδιών

Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε στα σώματα των αντλιών δαχτυλίδια συγκράτησης στροφείου από φωσφορούχο μπρούτζο, για τη διάτρηση της σωστής περιστροφής της αντλίας.

Main pump shaft fabrication
Κατασκευή Κεντρικού Άξονα

Κατασκευάζουμε καινούριους κεντρικούς άξονες, αποδίδοντας τις κατάλληλες μικρομετρικές διαστάσεις που χρειάζεται, για τη διασφάλιση της σωστής πρόσφυσης των εξαρτημάτων στις εξωτερικές διαμέτρους του.

Επιπροσθέτως, παρέχουμε υπηρεσίες επισκευής σε φθαρμένους άξονες που οι φθορές τους βρίσκονται στα πλαίσια επισκευής.

Mechanical servicies on pumps
Μηχανουργικές Εργασίες Πάνω Στις Αντλίες

Μέσω των εξειδικευμένων μηχανουργικών εφαρμογών μας, παρέχουμε υπηρεσίες επισκευής βλαβών στα σώματα των αντλιών καθώς και σε άλλα σημαντικά για τη λειτουργία εξαρτήματα, που δεν είναι εύκολο να αντικατασταθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Υπηρεσίες επισκευής αντλιών: 

  • Επισκευή λαβυρίνθων κατεύθυνσης υγρού
  • Κατεργασίες - Επισκευές Στροφείων
  • Κατεργασίες - Επισκευές Σωμάτων
coating servicies on pumps - impeller coating
Πλαστικοποίηση

Μέσω υδρόφοβης, εποξικής πλαστικοποίησης, καλύπτουμε και προστατεύουμε τα εξαρτήματα της αντλίας που έχουν επαφή με το υγρό που ρέει, επιτυγχάνοντας :

  • Κάλυψη σπηλαιώσεων στα σώματα και στα στροφεία, επεκτείνοντας σημαντικά το χρόνο ζωής τους 
  • Ενίσχυση απόδοσης της αντλίας λόγω της καλύτερης πρόσφυσης του υγρού στους εσωτερικούς της χώρους 
pump bearing housing recondition
Επισκευή Σε Φωλιές Ρουλεμάν

Εντοπίζουμε και επισκευάζουμε τη φθορά και την οβαλότητα σε καβαλέτα και φωλιές ρουλεμάν, μέσω αναγομώσεως ή εφαρμογής χιτωνίου, αποκαθιστώντας τις αρχικές διαστάσεις που χρειάζονται για τη σωστή λειτουργία τους.

Μελέτες