Με την χρήση της σελίδας συγκατατίθεστε στην χρήση των cookies και αποδέχεσθε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας.
Αποδοχή Όροι Χρήσης
Μηχανουργείο - Μηχανουργικές Εργασίες

Μηχανουργικές Εργασίες

Εξειδικευμένες μηχανουργικές εφαρμογές παντός τύπου σε ναυτιλιακό και βιομηχανικό κλάδο.

Μηχανουργικές Εργασίες

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται σε μηχανουργικές εφαρμογές παντός τύπου, φέροντας εις πέρας από τις πιο απλές έως τις πιο απαιτητικές κατεργασίες του ναυτιλιακού και βιομηχανικού κλάδου.

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη σε συνδυασμό με την ποιοτική χάραξη της ακρίβειας που απαιτείται, χτίζοντας ένα κλίμα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.

Κατασκευάζουμε πληθώρα ανταλλακτικών εξαρτημάτων επιλέγοντας τα κατάλληλα υλικά από αξιόπιστους προμηθευτές σε σχέση με την ανάλογη χρήση του υλικού.

Υπηρεσίες

Παρουσίαση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στον τομέα των μηχανουργικών εργασιών.

Εάν ενδιαφέρεστε ή έχετε οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των στοιχείων στη σελίδα επικοινωνίας.

Κατασκευές Εξαρτημάτων Στον Τόρνο
Κατασκευές Εξαρτημάτων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή μιας πληθώρας ανταλλακτικών εξαρτημάτων από κάθε είδος υλικού κατασκευής. Έχοντας τον κατάλληλο και σύγχρονο εξοπλισμό, κατασκευάζουμε το κάθε ανταλλακτικό με μικρομετρική ακρίβεια και άμεσο χρόνο παράδοσης.

Κατασκευές Αξόνων
Κατασκευές Αξόνων

Κατασκευάζουμε και αποδίδουμε τις σωστές μικρομετρικές διαστάσεις σε ένα μεγάλο φάσμα κεντρικών αξόνων.

Κατεργασίες σε Horizontal Boring
Κατεργασίες σε Horizontal Boring

Μέσω του horizontal boring μπορούμε να κατεργαστούμε και να χαράξουμε μία πληθώρα εξαρτημάτων που δεν μπορούν να κατεργαστούν από συμβατικό τόρνο, αποδίδοντας τις σωστές ακρίβειες και διαστάσεις.

Κατασκευή σπειρωμάτων
Χάραξη Σπειρωμάτων Αρσενικών - Θηλυκών

Έχουμε την τεχνογνωσία χάραξης κάθε είδους σπειρώματος σε εσωτερική - εξωτερική διάμετρο, καθώς και της επισκευής φθαρμένων και τραβηγμένων σπειρωμάτων, επαναφέροντας τη σωστή λειτουργία τους.

 

Κατασκευή Μπουσών - Δαχτυλίδια πρόσφυσης
Κατασκευή Και Τοποθέτηση Μπουσών

Αντικαθιστούμε παλιές και φθαρμένες μπούσες πρόσφυσης και συγκράτησης με καινούργιες κατασκευής μας, αποδίδοντας έτσι τις σωστές μικρομετρικές διαστάσεις που χρειάζεστε.

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτησή τους, έχοντας τον ανάλογο υδραυλικό εξοπλισμό πίεσης για την άρμοσή τους πάνω στα σώματα των μηχανημάτων σας.

Επαναφορά προσώπων στεγανοποίησης
Επαναφορά Προσώπων

Αναγομώνουμε φθαρμένα και διαβρωμένα πρόσωπα επαφής και στεγανοποίησης, επαναφέροντας μέσω κατεργασίας τις αρχικές διαστάσεις του κατασκευαστή. 

Επαναφορά σε φωλιές ρουλεμάν
Επαναφορά σε Φωλίες Ρουλεμάν

Εντοπίζουμε και επισκευάζουμε τη φθορά και την οβαλότητα σε καβαλέτα και φωλιές ρουλεμάν, μέσω αναγόμωσης ή εφαρμογής χιτωνίου, αποκαθιστώντας τις αρχικές διαστάσεις που χρειάζεται για τη σωστή λειτουργία των ρουλεμάν.

Μηχανουργικές Εφαρμογές Τόρνου
Κατεργασίες Βαρέος Τύπου

Μέσω του εξοπλισμού μας, έχουμε τη δυνατότητα κατεργασίας εξαρτημάτων μήκους έως 5 μέτρα και μέγιστου ωφέλιμου πλάτους 1ος μέτρου.

Επισκευή θέσης έδρας κυλινδροκεφαλής
Κατεργασία Εδρών Πωμάτων Μηχανής

Μέσω του Valve seat machining, επαναφέρουμε την επιφάνεια επαφής έδρας - βαλβίδας, καθώς και εξαλείφουμε την οβαλότητα από τις θέσεις ψυχομένων εδρών, οι οποίες έχουν υποστεί διάβρωση.

Με τον τρόπο αυτό επαναφέρουμε τις σωστές διαστάσεις για την τοποθέτηση και στεγανοποίηση της έδρας.

Μελέτες